Mag ik even?
Waar gaat deze wereld heen? Zijn we nou echt allemaal volledig de weg kwijt?
Het gaat toch helemaal nergens meer over.

Voorbeelden:
Beyonce, krijgt een tweeling en de hele wereld gaat los, alsof ze Moeder Maria zelf is die de volgende verlossers op de wereld heeft gezet. Oh en ze heeft voor de gelegenheid maar even een foto gemaakt waarin ze zichzelf ook zo portretteert. Hoe ziek is dit.
Link naar foto: Beyonce foto

Ander voorbeeld:
Voetbal. een talent van AJAX zakt afgelopen week op een trainingskamp in elkaar en heeft hart ritme stoornissen. Hierdoor krijgt hij geen zuurstof tijdens de problemen met zijn hart aanval en is er wrs blijvende hersen schade. Hij word terug gevlogen naar Nederland, opgenomen in het AMC en iedereen loopt uit alsof de koning van het land overleden is. Alsof er een belangrijk persoon is dood gegaan. Tuurlijk is het heel erg dat zo’n jongen dit overkomt, maar kunnen we alsjeblieft wel alles een beetje in perspectief zien. Kom op he.. doe effe NORMAAL mensen.