Holiday Home

Geschreven door Appie

7 sep, 2017

Terschelling.

Ieder jaar zo tegen het einde van de schoolvakanties, wanneer gezinnen met kinderen weer naar huis gaan, gaan wij samen met de hond op vakantie. Het eerste jaar zijn we met onze hond naar Spanje geweest, iets wat we nooit weer zullen doen, je kunt geen kant op met een hond, stranden zijn verboden gebied, boulevards en terrassen ging ook niet makkelijk. Dat dus nooit meer. Na terugkomst gaf onze bakker ons de tip om naar Terschelling te gaan.

Het eiland is een ‘paradijs’ voor honden, en wij hebben het ook erg naar ons zin in de stacaravan van Camping Cupido, een caravan waar honden zijn toegestaan op een hele leuke en prettige plek. Heerlijke lange strand wandelingen maken, zwemmen in het meertje van Hee. Een heerlijk eiland. En na 10 dagen heb je het gevoel dat je maanden weg geweest bent. Dit jaar was weer een feestje. 10 dagen wandelen aan het strand, veel cranberry gebak, en veel mooie plaatjes gemaakt.

 

Uit dezelfde category….

GranCanaria Pride

GranCanaria Pride

'zucht' Ben ik dus met manlief op GC (Gran Canaria) waar de Pride plaats vindt. JA, we dachten laten we eens gek doen...

Playa in verval?

Faro 2 We komen al jaren op Gran Canaria. Hoe leuk, fijn, gezellig en prettig ik Gran Canaria ook vind. Het blijft een...